Да създадеш!

Posted on Posted in Uncategorized

Дали е зодия, природа, призвание или същност, за мен да създавам е единствения начин. Упорито и до глупост наивно търпение с цел да създам!
Започвам от там, че успях да създам красиво семейство. Три прекрасни момчета, красиви отношения с баща им, моят съпруг, красив и уютен дом.. в събота – палачинки.
Създадох ШкафА, отражение на моите мечти и пристрастия. За тези от вас, които са посетили Студио ШкафА на Скобелев 59 веднага ще стане ясно, че това беше необикновен място. За вас, които не знаят за какво става дума, това беше красив, вълшебен магазин за аксесоари за дома в провинциален стил. Прованс и Тоскана в едно!
После създадох и ШкафА Ринг Мол, всички казваха: Моловете промениха търговията!
Всичко това всъщност беше създадено с една цел, която все пак бива доведена близо до центъра – да създавам красота! След мен, като в анимационен филм да се ръси звезден прашец и всичко да придобива приказен вид. Интериора е в основата на това. Да, декорация, прованс, но това е един аспект и едно измерение на това, всичко да е в хармония, уют и съвършен баланс.
Дизайн Студиото е стъпката напред, която трябваше да е първа, но както казват “Целта оправдава средствата”! Повярваха в мен, заслужих вниманието на хората, оправдах го. Всеки следващ път вълнението е същото, като първият. – Ще се справя ли? – Имам ли нови и интересни идеи? – Дали ще им хареса?
ДА
Справям се все по- добре! Имам все по- страхотни идеи! Харесва им!

Обичам да създавам, това ми дава криле, прави ме щастлива!

Съзададох сайта – сама ! хехе

Хубаво е ! Кое е следващото ……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *